• Slider Image

Directe toegankelijkheid

Directe toegankelijkheid, tarieven en vergoedingen

Oefentherapie Cesar/Mensendieck is direct toegankelijk. U kunt zich zonder tussenkomst van een arts aanmelden. Bij de intake zal in dat geval een screening plaats vinden om te kunnen bepalen of de klacht past bij oefentherapie. Er kunnen ook onduidelijkheden zijn waarop u geadviseerd wordt om toch eerst naar uw huisarts te gaan.

Oefentherapie Cesar/Mensendieck wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. In uw zorgverzekeringspolis kunt u nalezen of en voor hoeveel behandelingen u zich hiervoor verzekerd hebt.

Bij een chronische indicatie wordt de behandeling vergoed uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen moet u zelf betalen daarna valt het jaar op jaar in de basisverzekering. Zie chronische lijst.

Wanneer u geen aanvullende verzekering hebt betaalt u 32 euro per behandeling. Om de therapie laagdrempelig te houden biedt de praktijk u ook de mogelijkheid om met een van de oefengroepen mee te doen. Zo kunt u voor 30,00 euro vier keer een uur trainen. Zie Tarieven .

Mocht u over de behandeling of een therapeut  een klacht hebben en u wilt hier iets mee doen kunt u via klachtenregeling lezen wat u  hier zelf aan kunt doen.